national arenaUSL îşi lansează astăzi  pe Naţional Arena, candidaţii la alegerile parlamentare, în prezenţa liderilor formaţiunilor componente. Organizatorii se aşteaptă la peste 80.000 de susţinători. Evenimentul are loc concomitent cu Congresul PPE, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului. Mitingul de lansare a candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare este programat între orele 18.00 şi 20.00. Scena pe care se va desfăşura evenimentul de lansare a celor 452 de candidaţi va fi aşezată în zona aferentă terenului, ca şi la concerte, dar, spre deosebire de acestea, manifestaţia USL nu va beneficia de show-uri, concerte sau reprezentaţii de gen, aşa cum s-a întâmplat anterior, urmând să se desfăşoare într-un registru solemn şi serios.

Participanţii la mitingul USL se vor aşeza în tribune şi peluze într-o ordine strictă, prestabilită, criteriile aşezării depinzând de judeţ, organizaţie, partid, iar participanţii vor primi numărul locului, al rândului şi al sectorului de tribună în care se vor aşeza.

De la Buzău vor pleca în jur de 1.000 de membri PSD Buzău, în jurul orei 13.00, de la Patinoar. Lor li se vor alătura alţi 1. 000 de membri ai PNL Buzău. Aceştia vor pleca cu maşini proprii, microbuze şi autobuze închiriate pentru a susţine cei 452 de candidaţi ai Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here