Printr-un comunicat remis presei de preşedintele PNL Buzău aflăm că un prim efect al  ordonanţei “Dragnea” este plecarea a şase primari din rândul PSD. Nu doar că au plecat ci şi-au arătat interesul de a candida la alegerile din iunie din partea PNL: „ un numar de 6 primari rapiti prin efectele odioasei ordonante “Dragnea” au optat pentru a candida la viitoarele alegeri din partea PNL. Exista deasemenea si mai multi viceprimari care si-au exprimat o optiune similara. Din motive pur strategice, numele celor care au optat astfel vor fi anuntate la momentul oportun tocmai datorita practicilor obisnuite psd-iste de a utiliza metode de tip comunist impotriva unor persoane .”

Dorin Bădulescu, lider al organizaţiei judeţene a PNL mai precizează şi că mai mulţi viceprimari şi-au manifestat o opţiune similară. Liderul liberalior buzoieni consideră că decizia luată în şedinţa Cex de săptămâna trecută, când s-a renunţat la conducerea bicefală, a avut darul de a-i determina pe social-democraţii din teritoriu să privească altfel PNL Buzău. “ De cateva zile, reprezentantii PSD Buzau sunt foarte suparati. Aceasta suparare survine dupa ce joi,11.02.2016, organizatia judeteana PNL  a discutat si practic a decis ca in Buzau, liberalii sa renunte la conducerea bicefala si sa treaca la fel ca alte filiale din tara catre o conducere unica. Este si normal sa fie suparati, pentru ca aceasta masura da dovada maturitatii politice a organizatiei si semnalul ca la Buzau avem un PNL puternic, cu veritabile veleitati de castigator ale viitoarelor alegeri locale”.

În finalul comunicatului de presă preşedintele PNL Buzău, Dorin Bădulescu a ţinut să explice motivul pentru care a rămas la cârma organizaţiei judeţene: “  în cadrul sedintei Comitetului Judetean Executiv al PNL Buzau am fost singurul care si-a asumat responsabilitatea de a continua proiectul nostru politic din postura de presedinte unic si urmeaza ca intr-o viitoare sedinta a Biroului National al PNL masura de a functiona cu un singur presedinte al filialei sa devina efectiva ca de altfel si nominalizarea presedintelui. “

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here