preda--01.06Astazi sunt alegeri pentru conducerea Organizației Județene a PDL Buzau. Cezar Preda a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca este singurul candidat.

„Joi, la ora 17.00, vom avea alegeri la județ. Nu s-a mai înscris nimeni și pentru cei care anticipau că va mai fi cineva vă anunț că nu mai este. Sper să avem niște alegeri frumoase și fiecare să își vadă locul pe care trebuie să îl ocupe”, a declarat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.

De asemenea, presedintele PDL Buzau, Cezar Preda, a declarat ca este constient de tot ceea ce trebuie sa faca pentru ca partidul din care face parte sa creasca pana la alegerile ce vor urma. Cezar Preda a anuntat o crestere in sondaje a PDL dar si faptul ca organizatia de la Buzau il va sprijini pe Catalin Predoiu in lupta pentru alegerile prezidentiale.

„PDL începe să intre în cadență. Petru prima data am depășit PNL. Noi avem 19 și PNL are 18 la sută iar Cătălin Predoiu are în plus 8 procente față de luna trecută. Vom avea alegeri interne pe 30 noiembrie vom avea cinci secții de votare, în județ, se va veni și se va vota unul dintre cei trei candidați care vor veni să își prezinte în aceeași zi programele. Fiecare membru de partid are drept de vot și, pentru noi, buzoienii, e destul de simplu. Nu vreau să anticipez însă Buzăul este orașul unde s-a născut și a crescut domnul Predoiu așa că eu cred că el va fi susținut. Era mai greu dacă candida și doamna Udrea”, a declarat presedintele PDL Buzau, Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here