Preda bun7„Bugetele societatilor din subordinea primariei nu sunt in folosul cetatenilor ci a unei camarile de partid” este aprecierea facuta de seful PD-L Buzau dupa ce joi in sedinta de consiliu local au fost aprobate bugetele pentru Transbus, Urbis, Piete Targuri si Oboare, RAM.

Cezar Preda a mai spus si ca  Urbis Serv ar fi trebuit sa intre in insolventa demult si ca imprumutul de 60 de miliarde de lei vechi nu a fost urmat de niciun program de redresare al societatii. Motivul, crede deputatul democrat -liberal, toti angajatii sunt de fapt clientela de partid ale caror salarii sunt platite din banii cetatenilor, dar a caror activitate nu produce efecte in folosul buzoienilor.

Aceeasi situatie si la Transbus dar si la RAM. Preda sustine ca bugetul pentru anul in curs este facut fara a se lua in calcul pretul gigacaloriei din iarna ce urmeaza, lucru care va duce ” in zona imposibilitatii de a asigura un pret corect pentru cetateni”. Drept urmare, liderul PD-L Buzau ameninta ca nu va mai face niciun fel de intereventii la Distrigaz asa cum a facut in trei randuri, in aceasta iarna pentru a convinge furnizorul de gaz sa nu taie alimentarea la CET.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here