tnl

 

Președintele organizației de tineret a PNL Buzău, Florin Mădălin Colgiu, va candida, sâmbătă,18 mai, pentru un post de vicepreședinte la nivel național al TNL. ”Nominalizarea pentru funcția de vicepreședinte al organizației de tineret la nivel național mă onorează și vreau să le mulțumesc colegilor pentru încrederea lor. Din postura de vicepreședinte voi putea reprezenta mai bine interesele tinerilor buzoieni. Organizația de tineret de la Buzău a muncit mult în ultimii ani, am crescut și vreau ca această evoluție să se păstreze și în perioada următoare. Avem oameni valoroși, capabili și muncitori și vocea lor trebuie să se facă auzită la nivel național”, a spus Florin Colgiu.

Tinerii liberali buzoieni se vor prezenta la conferința națională a TNL organizată la Romexpo cu 120 de delegați cu drept de vot. Delegații vor vota electronic, pe bază de cartele magnetice individualizate, iar structura cuprinde 22 de posturi de vicepreședinte.

”Partidul Național Liberal are în structurile sale oameni de mare valoare, iar tinerii sunt cei care vin din urmă și sunt cei care vor continua munca. Toți candidații de sâmbătă sunt reprezentați de marcă ai tineretului liberal și le urez mult succes”, a mai spus Florin Colgiu.

Florin Colgiu este membru al Biroului Politic Național al TNL din 2011, fiind membru PNL din 2003. Florin Colgiu deține funcția de președinte al tinerilor liberali buzoieni din 2008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here