elenaNu găseşte susţinere chiar acolo unde poate s-ar fi aşteptat mai mult : în judeţul natal. Democrat-liberalii buzoieni sunt mai degrabă dezamăgiţi de activitatea fostului demnitar al cabinetului Boc şi sunt de părere că nimic nu o recomandă pentru cea mai înaltă funcţie din partid.

 Preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale a PDL Buzău, Ciprian Ene a afirmat că în partid s-a format un curent de susţinere a lui Vasile Blaga iar încrederea în acesta nu ar putea fi zdruncinată nici măcar de candidatura buzoiencei Elena Udrea.
Eu nu pot avea încredere în doamna Udrea în momentul acesta şi sunt curajos să spun acest lucru pentru că sunt şi intrat de foarte puţin timp la nivelul acesta în politică, pentru că în ultimii patru ani nu am văzut o implicare pozitivă a ei în viaţa socială a judeţului Buzău. Acum, dacă dumneavoastră daţi acest mesaj, sper să nu mi-o ia în nume de rău şi să gândească pozitiv la ceea ce îi pun eu în vedere aici”, a declarat Ciprian Ene, preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Buzău.
Liderul interimar al organizaţiei municipale PDL Buzău crede că în prezent îi este greu unei femei să obţină funcţii foarte înalte în structuri politice, deoarece România are o societate ”cu idei preponderent misogine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here