carmen moldovanA trebuit să vină deputatul Carmen Ileana Moldovan tocmai de la București pentru a lumina mintea buzoianului dornic să afle cât l-ar costa, în viziunea uselistă, pe tot românul, schimbarea tuturor documentelor în cazul adoptării și aplicării legii privind reorganizarea administrativ-teritorială.

Cu o precizie de gospodină, care a socotit și costul formularelor ori copiilor xerox necesare eliberării unor documente, a prezentat, în cadrul conferinței de presă a organizației județene PSD, modul în care luminatele minți din alianța socialistă au ajuns la suma pe care românul o va plăti în cazul în care ”această aberație a PDL-ului va trece prin asumarea răspunderii”.

”Vreau să vă spun, în detaliu, ce înseamnă această regionalizare pentru fiecare român. Schimbarea unei unei cărți de identitate înseamnă 11 lei,  xeroxul făcut, 12 lei. Schimbarea talonului de îmnatriculare și a numerelor de înmatriculare înseamnă 37 lei, preschimbare înseamnă 120, numere preferențiale plus alt gen de numere plus xerox – 160. Rol fiscal plus carte funciară – 60 lei. Permis auto – 68, fotografii -15, xerox – 2, total 85. Pașaport – 280 lei. Rezultă un total de aproape 600 lei, acesta însemnă că românul, în condițiile în care această aberație a PDL-ului va trece prin asumarea răspunderii, românul va trebui să scoată din buzunar aproximativ 600 lei”, a spus Moldovan.

Și, cum drumul de la socoteala gospodărescă până la maleficul Băsescu trece prin Ministerul de Externe, vă lăsăm plăcerea să savurați un alt panseu al doamnei deputat de Buzău Carmen Ilean Moldovan: ”Este clar pentru toată lumea că România, în momentul de față, a devenit o sursă de venit pentru PDL, pentru clientela PDL-ului. Este la fel de clar că, în momentul de față, președintele Băsescu este cel mai malefic președinte pe care l-a avut, după decembrie 1989, România. Este cu atât mai malefic cu cât își exprimă toate aceste doleanțe impunându-le, practic, într-un mod abuziv, partidului pe care, de fapt, în realitate, îl conduce, și anume PDL-ul. Este un președinte care nu știe decât să ne mintă, să ne manipuleze, să șantajeze, și nimic altceva. Toate aceste lucruri, regionalizarea, schimbarea Constituției, afacerile care se derulează pe contracte de zeci de milioane de euro, comisioanele pe care firmele de partid le primesc, votul prin corespondență – care, practic, transformă Ministerul de Externe într-o secție de vot -, plus multe altele, nu conduc decât la o singură concluzie, și anume că băieții aceștia nu sunt în stare să câștige singuri, în mod legal și corect, alegerile. Tocmai din acest motiv, frauda și lucrurile pe care le pregătesc în subsidiar sunt suficiente, cel puțin în momentul de față, pentru ei ca, în perspectiva anului 2012, alegerile să fie câștigate în acest fel”, a mai spus Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here