Fostul ministru al Justiţiei, buzoianul Cătălin Predoiu, s-a înscris în PDL și ar urma să primească astăzi, în cadrul Consiliului Național de Coordonare al PDL, al cincilea post de prim-vicepreşedinte al partidului, potrivit unr surse din PDL.

Cătălin Predoiu a deţinut pentru prima dată portofoliul Justiţiei în Cabinetul Tăriceanu, fiind numit în funcţie la 29 februarie 2008.

La alegerile parlamentare din noiembrie 2008, Predoiu a candidat din partea PNL pentru un mandat de deputat într-un colegiu din Buzău, dar a fost surclasat de candidatul PSD, Marian Ghiveciu.

În 22 decembrie 2008, Predoiu a fost numit, ca independent, ministru al Justiţiei în Guvernul Emil Boc I, el menţinându-se în funcţie în toate Cabinetele conduse de Emil Boc, dar şi în cel condus de Mihai Răzvan Ungureanu.

Democrat-liberalii s-au întrunit vineri, la Palatul Parlamentului, într-o şedinţă a Colegiului Director, în cadrul căreia s-a aprobat prezentarea, în Consiliul Național al PDL de sâmbătă, a propunerii de a mări numărul de prim-vicepreședinți ai partidului de la patru la cinci.  Conducerea PDL urmează să se întrunească în Consiliul de Coordonare Națională a partidului sâmbătă, începând cu ora 11.00.

Fostul ministru al Justiției a revenit în atenția publică odată cu proiectul de revizuire a Constituției inițiat de USL. Cătălin Predoiu a lansat critici aspre la adresa modificărilor aduse în Comisia de revizuire condusă de liderul PNL, Crin Antonescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here