falca-si-predoiuPeste 300 de membrii si simpatizanti PDL au fost prezenti marti seara la Cinematograful Dacia pentru a-i intampina pe Catalin Predoiu si Gheorghe Falca, cei doi candidati la presedintia Romaniei din partea PDL. Cei doi prezidentiabili si-au prezentat platformele politice pentru ocuparea celei mai inalte functii din stat. Liderul PDL, Cezar Preda, i-a prezentat scurt pe cei doi candidate la fotoliul de presedinte.

Buzoianul Catalin Predoiu, inca de la debutul discursului, a prezentat audientei motivele care l-au determinat sa intre in politica.

“Am venit si am intrat in politica pentru ca eram nemultumit de politica. Romania este o tara bogata dar cetatenii sai nu sunt, este o tara cu potential, dar nu toti cetatenii beneficiaza de asta. Iata de ce proiectul meu pleca de la ceea ce este tara noastra astazi. Primul pilon al proiecutului meu vizeaza economia, fara ea niciun proiect nu e fezabil. Suntem unul dintre cele mai talentate popoare din lume, au demonstrat-o geniile noastre si cei care pleaca in afara si exceleaza. Eu spun ca avem in tara oameni luminati care pot propune un model economic luminat care sa fac tara mai competitiva, asta propun eu prin acest program”, a precizat Catalin Predoiu

La randul sau, Gheorghe Falca este de parere ca numai apropierea de valorile de drapta vor duce partidul catre o victorie la alegerile din 2014.

“Pentru a reusi sa obtinem societatea vie avem doua obligatii. In primul rand trebuie sa ne apropiem de valorile de dreapta, sa le punem in practica politica, printr-o politica vie in interiorul acestei societati vii. In al doilea rand, consolidarea dreptei printr-o implicare, sunt convins ca la finalul acestei competitii veti vedea un partid unit, mergand spre aceste patru repere importante ale societatii vii si, evident, o unificare a acestor forte de dreapta pentru victoria finala in 2014”, a declarat primarul Aradului, Gheorghe Falca.

Sambata, membrii PDL sunt chemati la urne sa aleaga unul dintre cei doi prezidentiabili care si-au prezentat platformele politice marti seara la Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here