Liderul Partidului Social Democrat Buzău, deputatul Marcel Ciolacu vine cu primele informații legate de candidații PSD la alegerile parlamentare, după ce săptămâna trecută social-democrații au avut o întâlnire pe malul mării, unde au luat în discuție alegerile progrmate pe 11 decembrie.

„La alegerile locale am lăsat partidul să decidă candidații. Am avut și eu, desigur, unele propuneri, dar am respectat procedurile și voința majorității. Voi acționa întocmai și în cazul alegerilor parlamentare. Sunt mai mulți PSD-iști buzoieni care doresc să devină parlamentari, ceea ce înseamnă o competiție internă, pe care o încurajez. Le-am menționat doar colegilor mei care sunt principiile și calitățile avute în vedere: experiență profesională, onestitate și bun simț față de buzoieni. În mod obligatoriu trebuie să se regăsească pe listă cel puțin o femeie. De asemenea, este necesar ca zonele importante din județ să fie reprezentate corect, și aici am în vedere Râmnicu-Sărat. Și, nu în ultimul rând, cei ce ne vor reprezenta în noul aparat legislativ trebuie să fie din Buzău, iar în acest sens organizațiile județene trebuie să-și exprime și să-și asume punctul de vedere.
Voi reveni într-o postare viitoare, la 3 luni de când PSD a câștigat Primăria Municipiului Buzău, când aș vrea să readuc în atenție un subiect în care cred, și anume separarea politicului de administrativ”,
a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here