predaVerificările procurorilor DNA, care au în vizor activitatea primarului Constantin Boșcodeală, nu rămân fără ecou în rândul reprezentanților PDL. Deputatul buzoian Cezar Preda a declarat astăzi că acţiunea DNA nu are niciun substrat politic, şi i-a transmis primarului Boşcodeală să-şi rezolve problemele cu legea şi să nu mai pozeze în victimă politică.

“Eu cred că acțiunea DNA-ului, care a fost una de forță în Primărie, cu ridicarea documentelor, nu are nimic politic. Eu îi doresc domnului primar să își rezolve problemele cu legea, să nu mai arunce în spatele politicului ceea ce i se întâmplă. Instituțiie statului trebuie lăsate să-și facă treaba”, a declarat Cezar Preda.

Procurorii DNA au descins la începutul acestei săptămâni în primăria Buzău de unde au ridicat o serie de documente în legătură cu două dosare în care Boșcodeală este învinuit de abuz în serviciu. Totodată  a fost instituit sechestru pe bunurile aflate în posesia acestuia.

În urmă cu câteva zile Constantin Boșcodeală susţinea că există sechestru pe bunurile sale de mai mulţi ani, în dosare mai vechi: “Am sechestru de mai mulți ani pe bunuri din perioada 2009-2011. Este o măsură cerută într-un dosar vechi în care sunt cercetat pentru cartierul Orizont. Eu am adus un teren în intravilan și sunt cercetat! Dar observați cam toate dosarele făcute unor edili PSD sunt cam din aceeași perioadă. Sunt dosare făcute politic. În acesta sunt anchetat pentru abuz în serviciu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here