PRDPresedintele PDL Buzau, deputatul Cezar Preda a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca nu considera alegerea unui primar intr-o localitate din judet ca un premiu pentru partid sau pentru sine.
“Eu nu consider alegerea primarului un premiu. Eu am vazut ca partidele isi fac o mare lauda si o mare bravura daca castiga o primarie insa eu cred ca mai important este sa dam localitatii un primar bun. Daca reusim sa il impunem bine, daca cetatenii Cernatestiului isi aleg atul e spre binele lor. Eu nu pot sa privesc alegerea unui primar ca un trofeu pentru Preda sau pentru PDL. Alegerea primarului este un premiu pentru localitatea respectiva.”, a afirmat Preda.

Pe de alta parte, fruntasul democrat-liberal nu neaga faptul ca i-ar face placere saisi impuna candidatul PDL in functia de primar al comunei Cernatesti insa spune ca acest lucru nu i-ar adduce nimic in plus.
“Mi-ar place sa iasa candidatul nostru care este un om foarte echilibrat, serios, nepatat si mi-as dori din tot sufletul. Facem o campanie corecta dar nu pot sa stiu si nu pot spune daca m-ar avantaja sau m-ar dezavantaja. Sunt etape in care castigi, pierzi, sunt momente in care cetatenii localitatii respective te duc acolo unde vor ei. Asa mi-ar place sa castig dar asta nu mi-ar aduce nici un premiu, nici o pozitie, nici un scaun in plus”, a incheiat presedintele PDL Buzau, deputatul Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Cezra-Preda-prim.mp3|titles=Cezra Preda ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here