cezar preda 12O colaborare între PDL şi UNPR la alegerile locale este foarte posibilă. Asta a susţinut deputatul buzoian Cezar Preda, într-o conferinţă de presă, chiar dacă liderul local al acestei formaţiuni, senatorul Ion Vasile a declarat că între cele două partide orice legătură s-a rupt.

„Bineînţeles că se mai poate colabora cu UNPR. N-am făcut nicio declaraţie belicoasă, nu am considerat că aveam de făcut cadouri în politică. Sunt oameni de vreo 20 de ani în politica asta modernă cu ghilimele, care sunt obinsnuiţi să primească cadouri, eu n-am primit şi nu fac cadouri în politică. În rest e foarte posibilă colaborarea. Să vină să discutăm, să construim, dar am înţeles de la preşedintele UNPR că nu vea să mai audă, să mai discute cu noi. Poate şi-o reveni. N-am închis niciodată subiectul. E partenerul nostru de coaliţie la nivel guvernamental. Poţi să închizi o treabă personală, dar am alte probleme mult mai importante decât să mă gândesc la supărările unora sau nemulţumirile lor. Eu n-am trădat niciodată. Poate era o dorinţă personală a senatorului Ion Vasile, nu protocol scris şi parafat pe undeva”, a afirmat Cezar Preda.

Ruptura dintre cele două partide a venit după ce Preda și-a anunțat candidatura pentru șefia Consiliului Județean. Ulterior, Ion Vasile a declarat că Cezar Preda a încălcat o înţelegere făcută la Buzău, şi că din acel moment, orice legătură între PDL şi UNPR s-a rupt şi nu este dispus să încheie cu formaţiunea democrat-liberală nici măcar acel pact de neagresiune despre care vorbea Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here