Preda bun2Presedintele organizatiei judetene a Partidului Democrat Liberal, deputatul Cezar Preda, a afirmat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca duelul verbal dintre el si seful statului nu se va transforma intr-un razboi de gherila, dar considera ca aprecierile lui Traian Basescu asupra sa se rasfrang asupra intregii organizatii pedeliste buzoiene.

„Eu am putut culege impresiile organizatiei Buzau dupa ce am reactionat si eu, si atunci am vazut ca a iesit bine. V-am spus, nimeni din organizatia PDL Buzau si nimeni la nivel central nu considera ca un duel barbatesc trebuie neaparat sa se transforme intr-o lupta de gherila. Se spun lucruri, se inchide si se continua proiectul, asa fac barbatii, a fost o chestiune corecta, primita bine de organizatie. Bineinteles ca atunci cand ataci un lider de organizatie sau un om care a fost responsabilizat de organizatie sa duca o batalie politica, o asemenea apreciere nu se rasfrange numai asupra omului respectiv, ci si asupra organizatiei care a luptat. Nu erai lipsit de valoare numai tu, ci toata organizatia care a luptat sa obtina rezultatul. Dar el s-a inchis corect, eu am explicat ca nu exista niciun duel, ca nu exista niciun razboi, exista insa un proiect al presedintelui caruia poate eu nu i-am cunoscut toate datele, exista anumite chestiuni de comunicare care au facut sa ne intalnim intr-un asemenea duel verbal, dar eu am spus exact ce simteam, asa cum si domnul presedinte simtea in momentul acela. Care dintre noi era mai nervos sau mai calm, ati vazut dumneavoastra. Nu vreau sa dezvolt subiectul, pentru ca el nu exista, decat in ceea ce priveste raspunsul la o aprecirere, dupa parerea mea gresita. Dar, am inchis-o”, a spus Cezar Preda.

Intr-un interviu difuzat, lunea trecuta, de postul national de televiziune, presedintele Traian Basescu l-a atacat pe liderul pedelist buzoian, afirmand ca acesta nu are dreptul moral sa-si spuna punctul de vedere asupra unor probleme de politica nationala, atata timp cat nu fost in stare sa castige alegerile pentru Primaria Buzaului. In replica sa, Cezar Preda a afirmat ca ne-am aflat in fata unei reactii nervoase a presedintelui, dar i-a atras atentia acestuia ca nici el nu a castigat alegerile prezidentialele la Buzau, acolo unde electoratul are o alta orientare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here