cezar preda rompresPreşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal, deputatul Cezar Preda, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu a făcut şi nu va face niciodată vreun blat în politica locală. El a dezminţit, astfel, zvonurile legate de anumite înţelegeri despre care se afirmă, pe la colţuri ori în gura mare, le-ar fi avut ori s-ar afla, în prezent, în curs de negociere, cu diverşi politicieni din late partide.

„Am văzut că s-a scris că am fost la o televiziune, a prietenului meu Ion Vasile. Eu m-am dus unde m-au invitat. Nu am primit invitaţii de la alte televiziuni. Credeţi că eu o să mă duc fără să fiu invitat? Nu mă duc nicăieri decât dacă mă invită. M-a invitat, m-am dus, şi o să mă duc ori de câte ori pot, când am timpul fizic. Deci nu am probleme de… Iar cu Ion Vasile nu am nicio prietenie, domnia-sa este un politician mai vechi decât mine, îl cunoaşteţi foarte bine. Nu înseamnă că o să stau la masă… Eu am fost în alianţă şi cu PSD-ul, aţi văzut că am dat noroc cu el după 20 de ani de politică a lui, şi cu Mocanu, cu Boşcodeală, dar acesta nu înseamnă că am ceva cu ei”,  a spus Preda.

Liderul pedelist buzoian a încercat să demonteze şi legenda conform căreia l-ar fi abandonat pe candidatul partidului său la Primărie, la localele din 2008, Constantin Ionescu, în schimbul unei înţelegeri cu actualul primar: „Şi am mai auzit o poveste, iarăşi, efectiv ruptă de realitate: <În 2008, l-aţi abandonat pe Constantin Ionescu!>. Eu? Eu vreau să vă spun un lucru: am suferit crunt când am luat decizia acesta, să să-l pun candidat la Primăria municipiului, pentru că v-am spus, Traian Băsescu, în Birou mi-a spus, <Fugi, măi, de-aici!>. Nu are profilul, este un băiat excelent, muncitor, un bun organizator, poate fi un bun director, poate fi un bun viceprimar care să te ajute tehnic, nu are profilul de primar! Nu am vrut noi să scoatem primar? Ce poveste, domnule, <L-aţi lăsat pe ăla, aţi dat la pace cu Boşcodeală!>. Când am dat eu vreodată cu Boşcodeală la pace? Nu avem de împărţit nimic, dar ne respectăm. Eu nu sunt un om să jignesc, să-i fac că nu-i ajunge elasticul să-şi facă chiloţii, sau că stă beat nu ştiu cât timp şi merge cu maşina… Eu nu pot să le zic chestiile acestea. Şi le zic ei între ei, aţi văzut, şi apoi se încuscresc!”, a mai afirmat deputatul Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here