DSCF2544Cezar Preda se gândeşte serios să nu mai candideze pentru un nou mandat în funcţia de preşedinte al organizaţiei buzoiene.

Alegerile vor avea loc la sfârşitul lunii octombrie, iar liderul PDL a declarat astăzi într-o conferinţă de presă că este necesar ca generaţia care conduce PDL Buzău să se schimbe.

Şeful PDL mărturiseşte că în situaţia în care în interiorul partidului s-ar găsi persoana potrivită unei astfel de funcţii, el nu ar mai candida.

„Dacă nu se face masa critică să se schimbe generaţia care conduce PDL Buzău, PDL Buzău se va afla pe viitor într-o situaţie grea. Pentru că eu îmi doresc această chestiune. Eu vreau ca această schimbare să se producă. Nu e vorba să am eu pretendentul, eu nu cred că voi mai candida, să vedem. Dacă noi hotărâm împreună că avem tineretul şi avem generaţia după mine care e în stare să ducă, le dăm drumul. Noi toţi, facem înainte o întâlnire cu toţi cu toţi primarii, cu toţi responsabilii PDL-ului şi hotărâm. Dar dacă noi hotărâm că nu avem încă masa critică, că nu avem încă forţa, o să continuăm şi cu câţiva din ăştia care suntem mai vechi în politică, nu putem să lăsăm organizaţia aşa”, a declarat Cezar Preda.

În acelaşi timp, Cezar Preda a declarat că nu se vede într-un post de ministru în cabinetul din umbră ce urmează a fi întocmit de buzoianul Cătălin Predoiu pentru că nu crede că este făcut pentru aşa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here