Preda bun4Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat astazi ca presedintele Traian Basescu are dreptate cand vorbeste despre pierderea majoritatii de catre PDL în Parlament si a aratat ca seful statului „nu face altceva decat sa arate o realitate cruda” .

„Presedintele Traian Basescu nu face altceva decat sa arate evidenta, o realitate cruda, dezinteresul nostru de a fi majoritari în fiecare moment ne duce în zona pierderii majoritatii si atunci presedintele trebuie sa ia orice decizie pentru a pastra stabilitatea politica”, a precizat Cezar Preda.

El a apreciat ca este responsabilitatea PDL si a coalitiei de a avea majoritate si ca nu mai poate fi învinuit nimeni pentru lipsa actualei puteri de maturitate politica.

„Este responsabilitatea noastra, a PDL si a coalitiei, si nu mai putem învinui pe nimeni pentru lipsa noastra de maturitate politica. Aici nu am ce sa spun altceva decat ca presedintele are dreptate si ne-a anuntat de acest lucru de acum trei saptamani”, a afirmat Cezar Preda.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la un post de televiziune, ca, daca se pierde majoritatea în Parlament, solutia pe care o va propune clasei politice va fi un premier independent, ramanand de vazut daca partidele vor accepta.

„Daca se pierde majoritatea, care credeti ca va solutia? Premier independent”, a spus Basescu. El a mentionat ca ramane de vazut daca cei din clasa politica vor accepta solutia.  Basescu a mentionat ca nu spune ca premierul Boc se afla la finalul carierei în fruntea Guvernului, dar se constata pierderea majoritatii la Senat, existand pericolul ca acelasi lucru sa se întalmple si la Camera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here