iar preda 1

Singura opoziţie a USL-ului este făcută de Partidul Democrat Liberal. Declaraţia a fost făcută astăzi de preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda care consideră că activitatea opoziţiei este una intensă, în condiţiile în care, într-un termen foarte scurt, partidul a reuşit să depună mai multe moţiuni împotriva guvernului Uniunii Social Liberale.

,,Am o experienţă parlamentară care, îmi permite să vă spun că, patru moţiuni simple împotriva unui guvern, într-o perioadă aşa scurtă, înseamnă o acţiune politică de opoziţie foarte intensă. Modul în care, de fiecare dată în spaţiul public, am semnalat derapajele Uniunii Social Liberale, modul în care se construieşte bunăstarea românilor arată că se face opoziţie coerentă la USL.,, a precizat Cezar Preda.

Deputatul buzoian a continuat seria atacurilor la adresa celor care spun că, la acest moment, opoziţia la nivelul Uniunii este inexistentă. ,,Cine aruncă gogoşile şi cine le întreţine, inclusiv din mediul politic, inclusiv din mediul jurnalistic este rău intenţionat pentru că, cei care reclamă că nu se face opoziţie la USL nu dau niciun semnal că ar vrea s-o facă ei. Întotdeauna trebuie să fie altcineva şi respectivii să fie spectatori.,, a declarat Cezar Preda.

Cu această ocazie, Preda îi invită să facă opoziţie măcar la nivelul Partidului Democrat Liberal. ,,Implică-te, fă opoziţie atunci când nu e bine şi atunci vei vedea şi rezultatele.,, a spus preşedintele PDL Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here