Untitled1

Preşedintele PDL Buzău Cezar Preda consideră că nu este nicio surpriză faptul că liderul social-democraţilor, premierul Victor Ponta, va candida la preşedinţie la următoarele alegeri în condiţiile în care, candidatul liberal, Crin Antonescu este ,,debusolat, antieuropean şi lipsit de forţă”.

,, Cred că domnul Ponta va candida dar asta nu înseamnă că va fi şi preşedintele României. (…) Era clar că un Crin Antonescu debusolat, antieuropean şi lipsit de forţa de a minţi în fiecare zi pe televizor, cum face Ponta, nu are nicio şansă să ajungă preşedintele României”, a declarat Cezar Preda.

Deputatul a precizat că decizia premierului Victor Ponta, privind candidatura sa la funcţia de şef al statului, în cadrul alegerilor de anul viitor, va fi luată în maxim două luni. Aceasta va fi motivată de antipatia lui Crin Antonescu faţă de electoratul PSD.

,,Eu cred că USL-ul trebuie să-şi ducă crucea împreună, Antonescu să fie candidatul USL-ului, să spună românilor dacă a făcut în doi ani ceea ce a promis, iar dacă se rup, pentru noi iarăşi este bine pentru că dacă candidează separat, nu va fi preşedinte al României un candidat de stânga”, a mai spus Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here