Preda 1Presedintele PDL Buzau, deputatul Cezar Preda a criticat ieri intr-un comunicat felul in care urmeaza sa se faca disponibilizarea celor 18.000 de posture din cadrul Ministerului de Interne.

Preda e de parere ca reforma in Ministerul de Interne incepe prost si se face impotriva cetatenilor si a Guvernului.

“Reforma in Ministerul de Interne incepe prost si se face impotriva actualului Guvern si a cetatenilor Romaniei. Criteriile stabilite pentru restructurarea Ministerului sunt facute pentru cei care stau la caldura in birourile Ministerului, IGP-ului, Inspectoratelor Judetene si care toata viata fac cursuri de perfectionare si n-au avut treaba cu strada si cu infractorii”- e de parere Cezar Preda

Fruntasul pedelist nu ii iarta nici pe sefii din politie despre care sustine ca si-au promovat in functii inalte rudele si considera ca ar trebui protejati exact acei politisti care lucreaza efectiv in strada si nu cei care stau la caldura si sunt preocupati doar de cursuri de perfectionare.

„Alte criterii nu au relevanta decat pentru cei cu salarii mari, care si-au facut sotiile din secretare ofiteri si care orice s-ar intampla vor ramane mereu acolo pentru ca toata viata lor meseria a insemnat efectuarea de cursuri de perfectionare. Solicit Ministrului Internelor si Primului Ministru sa protejeze toti politistii care muncesc pe strada, cu oameni, cu contravenienti si infractori. Acolo avem nevoie de ei, nu in birouri si facand o munca suprapusa” a conchis Preda.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here