preda2

Cezar Preda răspunde zvonurilor apărute, la începutul lunii aprilie, în presa locală potrivit cărora ar lăsa președinția PDL Buzău pentru șefia Organizației PDL sector 1 din Capitală. ,,Le mai spun celor care cred că eu o să plec la București, că nu plec nicăieri. Aici sunt. Dacă vroiam să plec la București, plecam de acum 10 ani, de când mi-a spus Traian Băsescu să plec la București.,, a precizat Cezar Preda.

Totodată, președintele democrat a adăugat că indiferent de ce se va întâmpla pe viitor, va rămâne pe poziție. ,,Am zis că stau aici. Și la bine și la greu. Acum este la greu.,, a explicat președintele PDL Buzău.

Legat de acuzațiile ce i-au fost aduse privind activitatea sa de deputat, Preda a explicat că este singurul parlamentar român căruia premierul Victor Ponta i-a mulțumit în plenul Camerei Deputaților pentru contribuția sa pentru țară.

,,Nu-mi aduc aminte să fie vreun Giogioacă de Buzău căruia primul ministru Ponta sau președintele Camerei Deputaților să-i mulțumească în plen pentru tot ce a făcut pentru țara lui. Mie mi-a mulțumit. Asta este mai important cred eu decât ce vă spun Giogioacă de Buzău. Asta este părerea mea și orice supărare aș avea, eu cred că nu am avut-o o relație cu presa care să justifice atâta mizerie în fiecare zi pe numele meu. Nu cred.,, a explicat președintele PDL Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here