preda 1

 

Tentativa Iniţiativei România Liberală de unificare a dreptei îl nemulțumește pe președintele PDL Buzău, Cezar Preda prin faptul că se încearcă, într-un fel sau altul, denigrarea PDL. Deputatul buzoian s-a declarat indignat de metoda aleasă de formațiunea politică, aceea de a lansa atacuri la adresa Partidului Democrat Liberal și nu a Uniunii Social Liberale. ,,Eu le urez mult succes tuturor care gândesc şi acţionează pe dreapta politică. Dar eu nu înţeleg de ce se raportează toţi la PDL, de ce încearcă să rupă din PDL, să critice PDL-ul? De ce nu atacă USL-ul? Eu cred că nu atacă USL-ul de frică să nu tulbure pactul Ponta – Băsescu, să nu-l supere pe președinte.,, a declarat Cezar Preda.

Deputatul buzoian spune că nu înțelege de ce nu se aduce în discuție tot ceea ce a făcut până acum Uniunea Social Liberală sau PSD-ul. ,,Nu mai zic nimic de diminuarea cvorumului la referendum, deși astă vară era demolat statul de drept prin această chestiune. Acum liniște. Nu zic nimic despre legile pe care le bagă PSD-ul pe bandă rulantă USL-ului. Nu zic nimic de pierderea definitivă a creanțelor la Rompetrol, prin lege. Ei nu mai spun nimic nici de gazele de șist, cum s-au întors 180 de grade USL-iștii. Totul pentru liniștea națiunii. (…)  Și atunci ce să facă oamenii? S-au apucat de unificarea dreptei.,, a adăugat președintele PDL Buzău.

Preda spune că în timp ce ,,marii iubitori ai dreptei socializează în centrele istorice ale capitalei”, Partidul Democrat Liberal își urmează un curs bine stabilit, acela de a se întâlni prin țară cu oamenii pe probleme importante. ,,PDL s-a dus în Călărași să discute despre  strategia pe agricultură, s-a dus la Galați să dicute cu oamenii despre ce înseamnă mediul de afaceri pentru dreapta românească şi ce să facă dreapta pentru mediul de afaceri. Partidul Democrat Liberal analizează cu oamenii şi ce a fost bun în guvernarea asta, ce a împins ţara înainte şi ce a fost greşit în ţară. Noi nu stăm să socializăm şi să unificăm dreapta prin centrul istoric.,, a menţionat Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here