Cezar-PredaÎn cadrul unei conferinţe de presă susţinută astăzi de liderul PDL Buzău, Cezar Preda a vorbit şi despre demisia liderului organizaţiei municipale a PDL, Ciprian Ene. Deputatul buzoian spune că fapta tânărului consilier îl încadrează pe aceasta în rândul traseiştilor politici. ” Ciprian Ene si-a trimis demisia pe fax apoi a facut un rechizitoriu pe Facebook, omul este deja analist ca la noi nu prea mai ştii care sunt politicieni si care sunt analisti.Ii urez succes, ma asteptam sa plece, stiam de vreo trei saptamâni că tot era in zona aceea a oamenilor care vor sa faca Mişcarea Populară, e foarte bine că a făcut pasul ăsta, important e ce rol îşi asumă politic, am inteles că vrea să activeze politic. De ieri intră şi domnul Ciprian Ene în lumea traseiştilor, până ieri a fost politician, ca oricare care zice că îi pute locul unde a crescut şi s-a maturizat. Vă daţi seama ce partid deschis valorilor tinereţilor îi oferă unui om de 28 de ani preşedinţia unei organizaţii municipale, cea mai mare din judeţ, post de consilier municipal şi post de alegeri parlamentare„, a spus Cezar Preda.

Cezar Preda a criticat şi implicarea lui Ciprian Ene în campania electorală. Liderul PDL afirmă că tânărul consilier nu şi-a adus aportul în activitatea de alegeri desfăşurată în toamna anului trecut. „Să îl întrebaţi pe Ciprian Ene cum s-a implicat în campania electorală din noiembrie-decmebrie 2012. Să vedeţi ce vă răspunde. Vă spun eu, el a lipsiut toată campania că s-a dus să se titularizeze”, a spus Cezar Preda.

Deocamdată, nu a fost nominalizată nicio persoană care ar putea fi desemnată la conducerea organizaţiei municipale a PDL. „Azi se va numi interimar iar alegeri la municipiu se vor face atunci când se va ridica un om şi va spune că mă bat pentru municipiu, mă bat pentru fotoliul de primar, urmaţi-mă”, a adăugat Cezar Preda.

Totodată, Cezar Preda l-a catalogat pe Ciprian Ene ca fiind o personaă lipsită de curaj. „L-am sunat ieri pe Ciprian si mi-a zis că eu pentru el voi rămâne cel mai mare preşedinte, dar că nu se mai putea înţelege cu alţii. Eu zic să fie curajoşi şi să spună că au plecat către alţii. Nu incercaţi să faceţi oameni mari acolo unde nu sunt, ca să fii politician şi să iei atâta mizerie în cap cât am luat eu, nu rezişti. Ce şanse mai mari de atât să îi dai unui tânăr, apoi să zici că nu m-am regăsit. Mă uitam pe Facebook şi zicea că l-au curtat toate partidele politice din Buzău, dar că se duce la Mişcarea Populară. Apoi jigneşte tot spectrul poltiic buzoian, care latră, se muşlcă, se pupă, ce să înţeleagă lumea din deviaţiile astea de pe reţelele de socializare. Să ai mandat de consilier local si să intrebi de cate ori ai fost in cartier la bancutele oamenilor si sa intrebi ce le lipseste oamenilor”, a declarat liderul PDL Buzău.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here