Cezar-PredaVicepresedintele PDL, Cezar Preda, desconsidera gestul unora dintre politicieni de a politiza drama familiei al carei copil a fost ucis de caini in Bucuresti. Cezar Preda este de parere ca problema cainilor fara stapan este o drama a noastra a tuturor si cere sa se ia masuri imediat.

“Am vazut ca s-a politizat foarte tare moartea, drama acelei familii, drama nostra, de fapt, pentru ca este o drama si mi se pare ipocrit ca cineva sa politizeze aceasta chestiune, indiferent ce functie ocupa in stat. Sentimente avem toti, e clar ca este o drama incomensurabila, este o drama fantastica care va marca pe multa lume dar masurile trebuiesc luate. Nu marcam puncte electorale plangand, ci marcam puncte pentru cetatenii Roamniei daca luam decizii”, a declarat Cezar Preda intr-o conferinta de presa.

Liderul PDL Buzau a tinut sa precizeze ca situatia cainilor fara stapan este foarte grava si la Buzau.

“Un raport pe 2012 al Curtii de Conturi Buzau spune asa: in tot anul 2012 Urbis Serv a facturat si incasat nelegal de la Primaria Buzau suma de 255.000 de ron reprezentand cotravaloarea hranei si intretinerii unui numar de 87.924 de caini vagabonzi care din evidente reiese ca ar fost cazati in adaposturi pe o perioada mai mare decat cea prevazuta in Ordonanta de Urgenta. 87.000 de caini? In plus, la nivelul societatii nu exista nicio evidenta a cainilor fara stapan capturati si cazati”, a punctat Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here