preda bosco
Deputatul Cezar Preda a abordat vineri într-o conferință de presă subiectul care a deranjat săptămâna trecută nasurile buzoienilor. Zile la rând, orașul a fost sub asediul unui miros greu, ca de grajd necurățat, plimbările pe străzile municipiului devenind un calvar. Mulți dintre cetățeni au fost văzuți cu nasurile în batiste ori haine pentru că nu puteau suporta izul greu. Subprefectul a dispus controale pentru a descoperi sura mirosului de hazna, însă deocamdată nu avem răspunsuri clare.
Trecând în revistă situația de-a dreptul jenantă pe care buzoienii au fost nevoiți să o suporte zile la rând , deputatul Cezar a divagat puțin în conferința în presă spunând că sursa mirosului i urât este chiar Primăria Buzău, făcând referire la situația de la Direcția Economică, unde funcționarii au șters impozite și amenzi unor persoane fizice și juridice, apropiate conducerii din Palatul Comunal:
”Prefectul sau subprefectul a convocat comitetul de urgență să vadă de unde vine mirosul urât. Nu i-ați spus că vine de la Palatul Comunal? Trebuia să facă comitet de urgență să descopere asta? Să caute acolo, va găsi toate mirosurile”, a spus Cezar Preda.
Declarația acidă a parlamentarului buzoian vine și după ce primarul Boșcodeală a spus joi că în loc să agite spiritele, partidele și membrii de vază care au datorii la bugetul local ar face bine să-și achite dările.
”Vă spun că partea care a aparținut fostului Partid Democrat Buzău nu are nicio datorie la Primărie. Partea care a aparținut vechiului Partid Na¬țional Liberal are, într-adevăr, datorii, dar sunt din vremea când la conducerea partidului se afla prietenul său din USL Bîgiu. Ceea ce spune este o bătaie de joc la adresa buzoienilor. Dacă aș fi în locul lui, m-aș ascunde într-o gaură, cu toate răutățile pe care le-a făcut. Dar, văd că nu doar faptele sale sunt urât mirositoare, ci și vorbele sale miros urât. Domnul Boșcodeală confundă intenționat pe cei care, la un moment dat, ajung în situația să acumuleze datorii, cu cei pe care, împreună cu o gașcă, cu care este peste tot, inclusiv la cârciumă, i-a exonerat, în mod ilegal, de la plata acestora.“, a mai explicat Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here