cezar preda 1Deputatul PDL Cezar Preda s-a arătat extrem de nemulţumit atât de demisia Elenei Udrea din conducerea PDL Bucureşti, cât şi de dezertarea Sorinei Plăcintă, în favorea liberalilor. După ce „au nenorocit partidul şi ţara”, spune Preda, au ales să plece.

„Mare caracter are doamna Plăcintă, e un model de urmat pentru tot ce înseamnă politica românească. Asta e, ce să comentez eu despre Plăcintă, venită cu trei luni înainte de alegeri în partid, pusă imediat ministru de grupul de prieteni care conducea PDL, cu doamna Udrea, nu cu alţii… Au condus de au omorât România. Şi acum ce-a zis? Nu mai e bine, mă duc la alţii că merge… Or mai fi din aceştia… Cum au venit, aşa au şi plecat. Dar mai întâi au nenorocit prin priceperea pe care au avut-o şi partidul şi ţara, acum pleacă, fug. Ar trebui să răspundă grupul acela de prieteni care se puneau miniştri prin 2009 unul pe altul. Demisiile la noi sunt lucruri rare. Găsiţi una la 100 onorabilă. Restul stau acolo, poate vine Puterea din nou…”, a spus Cezar Preda, într-o intervenţie la un post de televiziune.

Atacul democrat-liberalului nu s-a oprit, însă, aici. Preda s-a arătat profund dezamăgit de „gura lumii” şi a povestit că, în campanie a intrat în contact cu oameni din ţară care şi-au exprimat în repetate rânduri nemulţumirea vizavi de „Boc, Udrea, modul în care am condus”.

„Sunt foarte dezamăgit pentru că în campania asta eu am intrat în bătălie, n-am stat la televizor. Eu am fost pe toate coclaurile. Lumea n-a zis nimic de Băsescu, de salarii, de penii… Lumea pe stradă zicea de Boc, de Udrea, şi de modul cum am condus… Cum să nu fiu supărat?”, încheie Preda.

Sorina Plăcintă, fostul ministru al Tineretului şi Sportului, a demisionat din PDL şi s-a înscris în PNL. Anunţul a fost făcut de Plăcintă, de la tribuna Senatului.

„Vă anunţ că începând de astăzi încetez activitatea în grupul PDL şi voi activa în grupul PNL”, a anunţat Sorina Plăcintă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here