iar preda 1

Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda a declarat astăzi în cadrul conferinței de presă că, la Buzău, bilanțul primului an de guvernare al Uniunii Social Liberale este văzut cel mai bine de omul de rând care, simte pe pielea sa cât de bine îi este sau nu.

„După un an de guvernare USL se vede și la Buzău cât de bine o duc buzoienii. Cu cât le-au crescut facturile, cum au crescut prețurile în piața Centrală la legume și fructe, cum le-au crescut utilitățile și cu cât o să le crească de la 1 iulie. Tot buzoienii observă, de un an de zile, câte locuri de muncă au apărut în plus, cât de bun este sistemul de sănătate pentru că, într-un an de zile în sistemul de sănătate buzoian s-au întâmplat atâtea evenimente încât nu am stat niciodată atât de mult pe televiziuni și pe prima pagină a ziarelor. Cam ăsta este bilanțul unui an de guvernare USL în Buzău”, a declarat Cezar Preda.

Președintele PDL Buzău a mai atras atenția că parlamentarii USL nu au făcut altceva decât să promită pentru a-și atinge scopul, acela de a obține un mandat pentru 4 ani. În același context, Preda a explicat că  deputații și senatorii Uniunii Social Liberale, nici după ce au obținut girul alegătorilor buzoieni, nu au venit în fața lor pentru a-și prezenta așa zisele ,,realizări,,.

„Mă întreb, parlamentarii USL țin conferințe de presă? Doar cei reșapați țin nu? Titularii de drept nu. Eu o să țin conferințe de presă și o să vă întreb unde este podul de la Vadu Pașii pe care îl începuseră deja. Știam că au dus acolo utilaje. Am să întreb unde sunt 50% absorbție fonduri europene iar mai nou înțeleg că vor să crească venitul minim garantat ca să acopere inflația. Eu cred că mai bine creau locuri de muncă”, a adăugat președintele PDL Buzău.

Cezar Preda a precizat că de un an de zile USL nu face nicio acțiune politică de a guverna ci, doar administrează bugetele previzionate de Partidul Democrat Liberal. Deputatul buzoian a declarat că ceea ce trebuie văzut este cum supraviețuiește cetățeanul român la acest moment. ,,Aici nu este problema de merit, cine este mai bun, cine a făcut bine, cine nu face bine. Important este cât de bine o duc românii. Și românii o duc mai prost acum, la un an de guvernare USL.  Faptul că li s-au dat 8 și ceva la sută la salarii înapoi, nu a însemnat nimic față de creșterea inflației și a prețurilor.,, a precizat Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here