137458591685232516852 elena udrea cezar preda sa vorbeasca de mine cand o reusi sa castige alegerile 198609Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, astazi, că ţine de Elena Udrea să iasă din duplicitate şi să decidă dacă rămîne în PDL sau pleacă la Mişcarea Populară, arătând că Udrea nu este previzibilă şi că este important să se limpezească apele, pentru că oamenilor nu le plac duplicitarii.

Cezar Preda a spus, la RFI, că atitudinea critică a Elenei Udrea la adresa partidului este din cauza pierderii alegerilor interne. „Poziţionarea colegei mele vine şi dintr-o frustrare a pierderii alegerilor interne, unde a obţinut un rezultat foarte bun, dar eu am crezut că poate să depăşească şi cred în continuare că poate să depăşească acest lucru”, a precizat Preda, adăugând că „de departe se vede că nu poate să urmărească cineva decât o agendă personală, nu mai există o agendă de ţară, mai ales în Opoziţie acum, lovind în propriul tău partid”.

El a arătat că dacă Elena Udrea iese din dublicitate este o problemă care ţine de ea, dar important este să se limpezească apele. „Dacă domnia sa iese din această duplicitate şi se poziţionează ori în interiorul Partidului Democrat Liberal şi adversarul principal este USL sau se poziţionează în Mişcarea Populară şi atunci din când în când mai atacă şi partidul, poate-l mai rupe şi mai fac membri… este o problemă care ţine de domnia sa”, a spus el.

„Sincer să vă spun, eu nu pot să văd exact ce va face doamna Udrea, nu este previzibilă în asemenea chestiuni. Domnul preşedinte Traian Băsescu şi-a exprimat poziţia faţă de PDL, s-a despărţit, am înţeles că se va implica foarte mult în Mişcarea Populară. E foarte bine câteodată că apele se limpezesc, indiferent de ce se întâmplă, indiferent de ce susţinere are PDL, de ce susţinere are Mişcarea Populară şi alte forţe de dreapta la electoratul român. Important este să se limpezească apele, pentru că oamenilor nu le plac duplicitarii, nu le plac cei care sunt şi-n căruţă şi-n teleguţă, sunt şi-aşa şi-aşa”, a mai spus Preda.

El a adăugat că speră „din tot sufletul ca aceste chestiuni să se stingă”, dar, „aşa cum toată lumea ştie, depinde foarte mult şi de ceea ce vor să facă şi domnul preşedinte Traian Băsescu şi oamenii care l-au susţinut şi-l susţin din interiorul Mişcării Populare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here