preda 1Preşedintele PDL Buzău afirmă că nu este exclus ca Partidul Național Liberal să facă parte din viitoarea construcție de centru-dreapta, după alegerile europene din 2014. „Eu n-aș exclude din construcția de centru-dreapta, sub nicio formă, Partidul Național Liberal, eu nu l-aș exclude. Eu nu știu dacă acest USL va rezista pânăîn mai 2014. Ei, oricum, candidează separat la alegerile europarlamentare, dar eu nu știu dacă acest USL mai are vreo dorință de a-l lăsa pe domnul Antonescu să fie candidat la Președinție și dacă nu cumva deja Partidul Social Democrat a luat decizia de a-și nominaliza propriul candidat”, a spus Cezar Preda.

Liderul democrat-liberal buzoian a mai spus că i se pare hazardat faptul că liderul Forței Civice, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, a anunțat încă din octombrie că va candida la Președinție, în condițiile în care candidatul dreptei la alegerile prezidențiale din 2014 se va stabili abia după europarlamentarele de anul viitor.„Candidatul dreptei româ­nești se va stabili imediat după europarlamentare, pe fotografia susținerii de către electoratul României a unei persoane de centru-dreapta. Că ea este de la PDL – și mi-aș dori din tot sufletul să fie domnul Predoiu -, că ea este din altă parte a centrului-dreapta, cu o mare priză la electorat, partidul își va pune la dispoziția acelui candidat întreaga structură, pentru că Partidul Democrat Liberal știe că trebuie să câștigăm președinția României pe centru-dreapta”, a declarat Cezar Preda la Radio France Internationale.

„Că se erijează acum domnul Răzvan Ungureanu, că noi avem o competiție internăîn care dăm șanse candidaților să-și crească notorietatea, să-și expunăîn fața românilor toate aceste programe pe care le au pentru o Românie modernă este un lucru de care nu poate să nu țină cont cineva. Dar ceea ce înseamnă afirmația că eu voi fi candidatul la președinția României, făcută acum, în octombrie 2013, mi se pare hazardat din partea oricărui om serios”, a spus vicepreședintele PDL, deputatul Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here