cezar9Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda, candidat ARD la un mandat de deputat într-un colegiu din Buzău, a cerut premierului Victor Ponta să renunţe la mitingurile electorale şi să se găsească soluţii pentru crearea de noi locuri de muncă pentru că ” industria românească moare„.
” În fiecare zi ARD îi va solicita primului-ministru Victor Ponta să lase mitingurile electorale şi să vină cu întreg Guvernul în Bucureşti pentru că astăzi industria românească moare, astăzi sunt în pericol echilibrele macroeconomice pentru care românii au plătit atât de scump în 2010-2011. Domnule Ponta, în loc să faceţi guverne şi să promiteţi portofolii guvernamentale, mai bine aţi crea locuri de muncă. Lăsaţi demagogia cu creşterea în 2013 a ajutoarelor sociale. Domnule Ponta, creşteţi numărul locurilor de muncă pentru a putea plăti pensiile şi salariile bugetarilor. Şi vă solicităm să daţi ce aţi promis, ultima tranşă pentru bugetari. Toţi bugetarii au cu un milion de lei vechi mai puţin în buzunar din cauza creşterii preţurilor în ultimele şase luni ” , a declarat prim-vicepreşedintele PDL, într-o conferinţă de presă.
Totodată, Cezar Preda a comentat afirmaţiile lui Victor Ponta cu privire la alcătuirea viitorului guvern USL.
” Noi, ARD, vedem aplecarea domniei sale spre a da baronilor ceea ce vor: domnului Mazăre portul Constanţa, domnului Dragnea portofolii pline de bani, domnului Fenechiu portofolii de ministru. Şi altor oameni care vor să fie miniştri crezând pe de-o parte că se pot îmbogăţi, pe de altă parte că vor scăpa de mâna justiţiei. Nu ne miră. Un om care a avut într-un guvern în şapte luni o grămadă de incompatibili, de conflict de interese, penali ce poate să propună?” , a mai spus Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here