predaPrim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda l-a acuzat pe Sever Voinescu de „trădarea” partidului şi a susţinut că singurul lucru pe care îl poate cere acesta este să fie dat afară, Voinescu replicând: „Cine e acest Cezar Preda? Ca să-l pot băga în seamă trebuie întii să mă asigur că există. Există?”.
Singurul lucru pe care-l poate cere Sever Voinescu este să fie dat afară repede din partid! Pentru ce ne trebuie şase luni pentru a-i da afară din partid pe toţi trădătorii care au făcut campanie împotriva partidului şi în favoarea adversarilor politici? Acesta este răspunsul corect la întrebările trădătorilor sau neimplicaţilor în această bătălie grea din 9 decembrie„, a declarat Cezar Preda, pentru RTV, după ce Sever Voinescu a cerut urgentarea organizării congresului PDL.
Cezar Preda îl acuză pe Voinescu de faptul că în campania electorală a susţinut candidatura fostului deputat PDL Maria Stavrositu chiar şi după ce aceasta a decis să candideze din partea PPDD.
Replica lui Sever Voinescu a venit pe Facebook: „Să vezi. Mă trezesc de dimineaţă şi la clipa dulce a cafelei, dau buzna la telefon o grămadă de tineri şi tinere din presă să mă anunţe că un anume Cezar Preda strigă la mine, dă cu picioarele, se înfoaie, sare să muşte şi că ce zic eu. Zic: ?Cine-i Cezar Preda?? şi mă gândesc că o fi o nouă farsă din acelea cu care se mai îndeletniceşte presa uneori, când nu sunt subiecte şi vor să mai anime ştirile. ?Cezar Preda de la Buzău?, vine precizarea. Tot nu ştiu. Stau şi mă gândesc cine-o fi. De când am intrat în politică, am cunoscut mulţi oameni. Câţiva politicieni – nu e printre ei. Câţiva oameni de administraţie – nu e printre ei. Câţiva oratori – nu e printre ei. Câţiva făcători de legi – nici printre ei nu e. E drept, am cunoscut şi multă pleavă guralivă, golănaşi, zurbagii, făcători zgomotoşi ai nimicului, dar mulţimea asta e atât de pestriţă în memoria mea încât greu pot identifica chipuri. Vă rog să mă ajutaţi să-mi amintesc cine e acest Cezar Preda – ca să-l pot băga în seamă trebuie întâi să mă asigur că există. Există?„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here