Vicepreşedintele PNL Cezar Preda este de părere că, prin promulgarea legii care interzice blocarea conturilor partidelor politice în campania electorală, Klaus Iohannis „dă o mână de ajutor PSD”, nu PNL, adăugând însă că legea este un lucru bun pentru democraţie. „Finanţarea unui partid, este o problemă destul de sensibilă şi grea pentru un partid în condiţiile în care datoriile istorice ale partidelor se menţin şi le cunoaşteţi. PNL nu se afla în situaţia în care îşi dorea ca preşedintele României să promulge această lege acum. PNL are datorii pe care le-a reeşalonat cu cei care sunt îndreptăţiţi să primească aceşti bani, deci, indiferent dacă se promulga sau nu, PNL nu era afectat”, a declarat vicepreşedintele PNL Cezar Preda.

Cezar Preda a afirmat că prin promulgarea legii care interzice blocarea conturilor partidelor politice în campania electorală, Klaus Iohannis „dă o mână de ajutor PSD”: „Întrebaţi la PSD pe criza pe care o au acum în interiorul partidului, iată, preşedintele Klaus Iohannis le dă o mână de ajutor, pentru PNL nu era o problemă”, a mai spus Cezar Preda.

Vicepreşedintele liberal a mai afirmat că promulgarea acestei legi este „un lucru bun pentru democraţie”, pentru că permite accesul la alegeri al partidelor care „din varii motive au asemenea probleme (…) Cred că domnul preşedinte a procedat corect”, a concluzionat Cezar Preda.

 

Filmul despre buzoianca Steluţa Duţă, trofeul BUZZ CEE pentru cel mai bun documentar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here