Preda CezarDeputatul PDL Cezar Preda a declarat că ştia de o săptămână că UDMR va ieşi de la guvernare, că Uniunea „nu poate să fie în continuare alături de Ponta şi Dragnea” şi că noul PNL îşi va uni forţele în opoziţie pentru a da jos guvernul. „Ne vom uni forţele în opoziţie pentru a da acest guvern jos. Când ? Când se poate asigura o majoritate confortabilă în Parlament”, a precizat Cezar Preda pentru Mediafax.
El a spus că, prin decizia de a ieşi de la guvernare, „UDMR a făcut exact ce trebuia să facă”. „Ştiam de o săptămână asta. UDMR a făut exact ce trebuia să facă, Uniunea nu se poate asocia cu premier şi un guvern care şi-a pierdut busola. Disperarea naşte monştri, iar UDMR nu poate să fie în continuare alături de Ponta, de Dragnea şi de alţii”, a apreciat Preda.

UDMR a decis să iasă de la guvernare, a anunţat, joi, liderul Uniunii, Kelemen Hunor, precizând că aceasta este o recomandare a Consiliului Permanent al Uniunii, iar decizia urmează să fie validată în şedinţa CRU din 13 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here