CEZAR5După de întreaga filială din Caraș Severin în frunte cu Sorin Frunzăverde a părăsit PDL, bursa zvonurilor dădea ca sigură şi plecarea din partid a deputatului buzoian Cezar Preda.

Acesta a negat însă o posibilă plecare din PDL, spunând că s-au născut în acest partid şi nu pot concepe continuarea carierei politice în alte formaţiuni politice.

“Eu am intrat atunci când era la 4%. Cred în partidul meu, chiar şi aşa cum este el acum. Ştiu că politica nu se termină astăzi şi voi continua în acest partid”, a declarat Cezar Preda.

Deputatul PDL Cezar Preda spune că singurul care poate să arate motivele gestului său este Sorin Frunzăverde. Deputatul a declarat că “PDL trebuie să strângă rândurile, pentru că nu este o pierdere uşoară. Sorin Frunzăverde a fost unul dintre fondatorii partidului, unul dintre greii partidului, dar partidul trebuie să treacă peste acest lucru”, a subliniat Preda.

Deși democrat-liberalii iau în calcul un congres extraordinar în care Emil Boc să fie înlăturat de la şefia partidului, pe fondul nemulţumirilor din teritoriu, Cezar Preda a declarat că acest lucru nu este posibil cu două luni înainte de alegeri.

„Se impune o echipă de forţă care să conducă partidul în campanie. Toţi membrii partidului trebuie să strângă rândurile. Cu două luni înainte nu poţi face congres. Lasa-ne să conducem noi campania şi vedem după aceea”, a spus Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here