137458591685232516852 elena udrea cezar preda sa vorbeasca de mine cand o reusi sa castige alegerile 198609Vicepreşedintele PDL Cezar Preda susţine că gestul Elenei Udrea de a anunţa înscrierea Mişcării Populare ca partid politic a fost „total lipsit de fair play, eleganţă şi altruism faţă de PDL” şi îi cere colegei sale de partid „să iasă din această duplicitate”.

„Primul om care a făcut anunţul privind înscrierea Mişcării Populare la Tribunal a fost colega mea Elena Udrea, de ce a făcut-o, cum a făcut-o, dânsa ştie mai bine. În orice caz este total lipsit de fair play, eleganţă şi altruism faţă de PDL să faci un asemenea anunţ şi cu ipocrizia de rigoare că sunt surori, născute una după alta” a declarat deputatul Cezar Preda.

Vicepreşedintele PDL cere Elenei Udrea „să lase la o parte duplicitatea”, iar celor care fac parte din „construcţia de la Cotroceni să înceteze atacurile la adresa PDL”.

„Elena Udrea ar trebui să iasă din această duplicitate. De fiecare dată când construcţia de la Cotroceni este criticată de membrii PDL, ca o haită se reped asupra acelei persoane, ca şi cum n-ar avea voie să critice sau să spună lucruri despre această construcţie”, a mai spus Cezar Preda.

Deputatul PDL a mai spus că „concursul de înjurături la adresa PDL şi lui Vasile Blaga ca şi condiţie de apropiere de Mişcarea Populară trebuie să înceteze” şi că speră pe viitor ca partidul său „să aibă o reacţie foarte puternică”.

„Nu poate un porumbel cu aripile sale să acopere toate ciorile şi toate coţofenele din spate, este exclus să-i păcăleşti pe români”, a concluzionat Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here