preda 1Deputatul Cezar Preda a sustinut ieri ultima conferinta de presa din acest an. Seful Partidului Democrat Liberal Buzau a tinut, ca la final de an, sa traga si concluzii legate de politica de astazi. Deputatul este de parere ca oamenii care intra in politica sau care sunt deja nu mai sunt motivati sa faca ceva, ba mai mult, acestia isi urmaresc doar propriul interes. „Diferenta dintre mine ca si parlamentar si ceilalti este ca niciodata nu am avaut nicio discutie cu primarii sau cu directorii sa le spun eu ce trebuie sa faca. Iar al doilea lucru este faptul ca nu mai exista acea dorinta de a te implica in politica pentru a schimba lucruri. In general sunt aceiasi oameni care se muta dintr-un partid in altul, nu mai e lume noua care sa vina sa spuna vreau sa schimb ceva, ca sa nu mai spun ca nu mai exista forta care sa ii determine sa se angajeze in obiective mari, sa vina sa spuna vreau sa devin primarul municipiului. Voi ziaristii nu o sa schimbati primarul, nu puteti decat daca alaturi de voi vin oameni pe care sa ii promovati si care vor sa schimbe ceva”, a spus Cezar Preda.

Liderul PDL considera ca municipiul Buzau are nevoie de schimbari majore, iar in ceea ce priveste judetul, ar fi nevoie de foarte multe proiecte noi. „Am vazut chestiuni ca nu o sa colaboram niciodata, eu nu ma pretind a fi altceva decat sunt, eu nu am ajuns in politica sa realizez ceva, eu am realizat, apoi am intrat in politica ceea ce ma diferentiaza clar. Eu zic ca oamenii sa nu renunte la a face politica, trebuie sa ne implicam ca sa schimbam ceva. Orasul are nevoie de o schimbare majora, judetul nu mai spun, ca noi suntem la si altele. Judetele se misca mult, am inteles ca acum ne ajuta Sova,  ca a tras cu creionul o autostrada, la capitolul carioca stam bine, se pricepe, la bani e mai greu”, este de parere deputatul Cezar Preda.

Liderul PDL a vorbit si despre cazul deputatul Gheorghe Coman (Gigioaca) care a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita. „Sunt lucruri foarte grave cele invocate de DNA. Despre acest om, Gheorghe Coman, nimeni nu poate sa se puna in situatia sa, nu stiu ce a avut, cum a gandit politica. Si o intrare intempestiva te face sa crezi ca asa se fac lucrurile, sigur Parlamentul ii va ridica imunitatea si se va face arestarea”, a spus liderul PDL Buzau, deputatul Cezar Preda.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here