cezar3Liderul PDL Cezar Preda a declarat, într-o conferinţă de presă, că echipa preşedintelui Băsescu a decis cine se urca pe scenă, alături de şeful statului, în campania pentru referendumul din 2012. El a adăugat că în ultima vreme s-au spus foarte multe minciuni. „Când am intrat eu în politică, ştiam să deosebesc minciuna de adevăr. Acum nu mai ştiu”, a spus Cezar Preda. El a adăugat că echipa preşedintelui Băsescu a decis cine se urca pe scenă, alături de şeful statului, în campania pentru referendumul din 2012.

„Cine s-a urcat pe scenă a decis preşedintele. Nu Blaga, nu Preda”, a spus Cezar Preda. El a adăugat că dacă echipa preşedintelui ar fi decis ca pe scenă să se fi urcat Cezar Preda, Vasile Blaga sau Elena Udrea, atunci aceştia ar fi fost cei care s-ar fi urcat pe scenă.  „Pentru că noi apăram un preşedinte şi un stat de drept”, a mai spus Cezar Preda.

El a mai spus că este nevoie în partid, de mai mult calm, avertizând că există pericolul de a fi spuse nişte lucruri care nu se mai pot lua înapoi şi care produc rupturi. „Eu nu am un meci cu colegii mei, ci cu Ponta”, a spus Preda. El a mai declarat că democrat-liberalii trebuie să iasă uniţi în urma Convenţiei. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, că PDL seamănă acum în interior cu FSN şi nu îl mai poate ajuta în îndeplinirea obiectivelor sale, precizând că se uită la ce se întâmplă, dar nu îi vine să creadă ce vede, scrie Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here