preda1

Partidul Democrat Liberal Buzău a finalizat recent, recenzarea membrilor săi. Cezar Preda a declarat astăzi, în cadrul conferinţei de presă, că mâine dimineaţă vor fi transmise fişele mai departe, urmând ca în scurt timp, să pregătească activitatea politică internă pentru următoarea perioadă. Totodată, va fi stabilit calendarul de vară hotărât la nivelul Biroului Permanent Naţional, care va începe cu data de 26 mai, ziua Partidului Democrat Liberal.

,,Va mai urma un caldendar intens pe întâlniri de specialitate, pe domenii, pe agricultură, pe muncă, pe economie, la care Partidul Democrat Liberal îşi va fixa şi va preciza în dezbateri publice, modul în care vede România anului 2014 – 2015.,, a precizat Cezar Preda.

Preşedintele PDL Buzău a declarat că lista numărului de membri ai partidului va fi făcută publică în urma discuţiilor din Biroul Permanent Naţional. Preda a adăugat că procesul de recenzare a membrilor a arătat că partidul stă bine la toate capitolele. ,,Avem suficienţi membri…Nu numai la numărul de membri stăm bine în regiune. Nu avem datorii financiare. Avem un patrimoniu destul de consistent.,, a menţionat preşedintele PDL Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here