preda 3

 

Neînţelegerile Uniunii Social Liberale privind viitorul candidat la preşedinţie continuă să stârnească nemulţumiri în rândul social-democraţilor şi liberalilor. Majoritatea membrilor PSD nu se arată prea fericiţi ca la alegerile prezidenţiale să susţină candidatul altui partid. Sentimentul se pare că este unul reciproc şi în cazul liberalilor.

Preşedintele PDL Buzău, Cezar Preda crede că până la urmă fiecare dintre cele două formaţiuni politice din Uniunea Social Liberală va avea propriul candidat. ,,Am să vă spun un lucru care este aşa ca un fel de puzzle politic. Viitorul preşedinte al României va fi ori PDL ori liberal, nu va fi pesedist. Acesta este un joc de cuvinte interesant. La rândul său, PSD va avea propriul candidat la prezidenţiale.,, a declarat Cezar Preda.

În ce priveşte candidatul democraţilor la prezidenţiale în condiţiile în care preşedintele PDL, Vasile Blaga nu şi-a exprimat intenţia de a face acest pas, Preda a lăsat să se înţeleagă că se poate înscrie oricine.

,, Cine se înscrie în partid. La noi în competiţia din partid se poate înscrie şi un om care nu este membru de partid. Îl acceptăm şi-l băgăm în analiza membrilor de partid, celor 300.000 de membri.,, a explicat preşedintele PDL Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here