VlaseReprezentantii Partidului Conservator au declarat astazi ca isi vor desemna ca de curand candidati pentru Primaria si Consiliul Judetean Buzau urmand astfel samearag pe liste separate de liberalii buzoieni. Presedintele interimar al Patidului Conservator aspus ca pana in acest moment protocolul Aliantei de etru Dreapta u prevede rticiparea pe liste commune.

“Va vm preset cat de curand numele cndidatului nostrum pentru Primaria Buzau, pentru COnsiiul Judetean sis a maieparte. Alianta de Centru Dreapta la Buzau functoneaza normal,este o alianta buna si sper sane exprimam si cu aelasi punct de vdere. De asemenea asteptam de la centru ca  PSD sa se alature ACD”

Gheorghe Vlase a declarat ca pana acum nu s-a pus problema unor candidature commune in ceea ce priveste alegerile laocale insa in situatia in care se va hotara asa ceva Conservatorii se vor supune deciziei venite de la centru.

“EU merg pe linia protocolului semnat si pe ceea ce avem deocamdata si cand se va hotara altceva, si nu se va hotara de unul singur ci intr-un birou politic cu toate judetele atunci vom vedea ce vom face. Eu va spun ceea ce avem acum si anume ca trebuie sa ne desemnam candidatii pentru alegerile locale. La un moment dat daca trebuie sa sprijinim un candidat comun din partea celor doua componente al e alinateii viitoare, ACD si PSD atunci sigur ca intel;epciunea ne va conduce catre un acest gen de actiune. Dupa aceea discutiile si protocoalele se vor incheia  desigur dupa alte reguli ”- a declarat presedintele interimar al Partidului Conservator, Gheorghe Vlase.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/01/Cheorghe-VLASE.mp3|titles=Gheorghe VLASE]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here