Coman IonTrecut pe prima poziție pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a CJ,proiectul privind  ” constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier județean al lui Ion Coman și declararea ca vacant a unui mandat de consilier județean” nu a mai fost supus votului.

De îndată ce președintele CJ, Cristi Bîgiu a citit acest proiect au și început polemicile. Cel care a susținut că trebuie supus votului, așa cum a fost trimis la comisii proiectul, consilierul PD-L Raul Florescu a susținut că este necesară dezabaterea acestuia. ” Din punctul nostru de vedere demisia este validă și pusă în practică , domnul Coman a demisionat la sfârșitul anului trecut” .

Secretarul județului Laurențiu Gavrilă a precizat că solicitarea de retragere a demisiei a fost înregistrată pe 29 ianuarie, adică cu două zile înainte de ședința forului județean, prin urmare nu mai afost timpul necesar pentru dezbaterea pe comisii, iar cum documentul depus la CJ de consilierul județean solicită retractarea demisiei, proiectul de constatatre a încetării mandatului nu mai era necesar a fi luat în discuție și votat.

Consilierul județean Ion Coman a luat cuvântul : ” e dreptul meu să -mi retrag decizia, eu vreau să activez în continuarea în CJ” . Ion Coman a câștigat la alegerile din 10 iunie anul trecut un mandat de consilier județean pe listele PD-L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here