bagiuLiderii liberali buzoieni si-au exprimat public nemultumirea fata de colegul lor de partid Ioan Caton Mateesescu – consilier judetean si fost vicepresedinte, in mai multe randuri, a acestei institutii -, care, la ultima sedinta a Consiliului Judetean, a „iesit din front” si a votat impotriva unuia dintre proiectele de hotarare incluse pe ordinea de zi.

Mai precis, la dezbaterile asupra programului de transport rutier de persoane prin servicii regulate in trafic judetean pentru perioada 2008-2013, Mateesescu l-a acuzat pe directorul executiv al Directiei Tehnice, Constantin Lungu, ca i-ar fi dezinformat pe membrii Comisiei pentru servicii publice, comert si agricultura, sustinand ca acest program nu ar fi suferit nicio modificare, desi, a sustinut consilierul liberal, cel putin intr-un caz, acesta ar fi fost schimbat. Senatorul Cristinel Bigiu spune ca Mateesescu trebuia sa discute intai cu colegii sai de partid, dar ii si arata pisica acestuia, sustinand ca activitatea sa la partid se limiteaza la prezenta la sedintele de Consiliu Judetean.

„Era o problema deja rezolvata si nu ințeleg de ce a votat altfel. Normal este ca un consilier al fiecarui partid sa se intalneasca inainte de sedinta si sa discute si cu ceilalti consilieri daca a descoperit o problema. Eu sunt sigur ca daca era, intr-adevar, o neconcordanta, noi am fi sustinut-o. Oricum, in ultima vreme, activitatea dansului în partid se reduce la aceste sedinte, este o realitate, insa as dori sa discutam aceste lucruri in partid si nu in presa. Am inteles ca a votat altfel si este un lucru pe care il întelegem atata timp cat este justificat”, a afirmat vicepresedintele PNL Buzau, senatorul Cristinel Bigiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here