bosco 2Presedintele PSD Buzau, Constantin Boscodeala a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca saluta decizia PNL de a rupe intelegerea cu PDL dar ca la Buzau nu incape loc de negocieri cu privire la candidatii pentru Primarie si Consiliul Judetean. Boscodeala spune ca in urma consultarilor s-a stabilit deja ca reprezentantii viitoarei aliante dintre PSD si ACD la Buzau sa fie candidatii PSD aflati in functie.

“Trebuie sa va spun ca aceasta consultare pe care am avut-o cu conducerea centrala a PSD pleaca foarte clar de la faptul ca la nivelul judetelor se pleaca de la o discutie ca vor exista candidaturi comune pentru consiliul judetean si primaria municipiului resedinta de judet dar evident ca se pleaca de la existent. Deci la nivelul judetului Buzau cele doua candidaturi vor fi din partea PSD. Nu incape loc de negocieri decat pentru judetele in care nu exista in acest moment personae din cele doua partide care sa ocupe locul respectiv ”

Boscodeala a mai declarat ca pot exista discutii in ceea ce priveste alegerile generale si dar si acolo se vor lua in discutie doar locurile  ocupate la aceasta ora de catre PDL, care dupa spusele lui Boscodeala mai mult ca sigur vor reveni tot  PSD.

“In privinta candidaturilor pentru parlamentare putem discuta pentru cele 3 functii ocupate de PDL dar va asigur ca si acolo, conform discutiilor care exista cei mai bine plasati candidati vor fi tot ai nostri dupa cum s-a constatat si la alegerile generale din 2008.  Fac aici referire la colegiul de senator al municipiului Buzau unde am iesit primii, la colegiul 4 si la colegiul 7.”- a incheiat presedintele PSD Buzau Constantin Boscodela

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/01/Constantin-BOSCODEALA4.mp3|titles=Constantin BOSCODEALA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here