mocanu bagagiuBătălia pentru șefia Consiliului Județean se poartă, deocamdată, la nivelul declarațiilor. Astăzi, într-o conferință de presă, vicepreședintele PNL, Cristi Bâgiu, a afirmat că Victor Mocanu strânge semnături în numele USL.

„Pot să vă spun că și la mama s-a ajuns la ușă, cu semnătură pentru Victor Mocanu candidat USL! Aceasta este o dezinformare și este un lucru, sincer, jenant. Măcar nu au citit pe ușă ce scrie, și sunt și alții, din Micro XIV, care au spus acest lucru. Candidatul USL, spuneau că strâng semnături pentru candidatul USL. Eu vă spun ce au vorbit cu mama mea, și sunt multe persoane care au semnat… Nu pot să spun clar dacă scria pe tabel, dar, de obicei, capul tabelului se completează după, dar ca prezentare s-a spus candidatul USL”, a declarat Cristi Bâgiu.

În replică, președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu a catalogat aceste afirmații drept “bârfe” care nu au alt rol decât acela de a minimiza succesul campaniei de strangere de semnături în vederea depunerii candidaturii ca independent: “Este un nonsens să susții că un candidat independent își trimite echipele să strângă semnături de susținere pentru un partid politic sau pentru o alianță electorală. Infirm aceasta bârfă lansată de vicepreședintele PNL Buzău; ea nu vine decât ca o încercare de a contrabalansa succesul pe care l-am avut în campania de strângere de semnături. Tot Buzăul știe că eu, Mocanu Victor, candidez INDEPENDENT, susținut de Partidul Social Democrat.  Vă aduc la cunoștință că, în momentul de față, peste 40 de mii de buzoieni au făcut alegerea de a ma susține și în continuare pentru președinția Consiliului Județean. Le mulțumesc tuturor pentru suport și le transmit că numărul în creștere al semnăturilor de susținere mă responsabilizează și mai mult în legătura cu ceea ce trebuie făcut în perioada 2012 – 2016 pentru locuitorii Buzăului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here