topcianInginerul Costel Topcian, fost viceprimar social-democrat al municipiului Buzau si fost secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor in guvernul Boc I, a devenit membru al Partidului National Liberal la sfarsitul lunii decembrie. El spune ca, deocamdata, nu-si pune problema obtinerii vreunei functii in cadrul organizatiei judetene P.N.L., ci ca doreste doar sa munceasca pentru a merita un loc in conducerea liberalilor buzoieni.
Costel Topcian a fost membru al Partidului Social Democrat din anul 1995, formatiune politica in cadrul careia a indeplit functiile de membru al Consiliului national, de secretar general si vicepresedinte al organizatiei municipale P.S.D., precum si pe cea de membru Comitetului Executiv Judetean al organizatiei social-democrate. A fost viceprimar al municipiului in legislatura 2000-2004 si a obtinut trei mandate de consilier municipal, in anii 2000, 2004 si 2008. El a candidat pentru Senat la legislativele din anul 2008, a castigat colegiu, insa a pierdut postul de parlamentar la redistribuire.
El a intrat intr-un con de umbra inca din momentul delicat al operatiei pe creier pe care a suferit-o in vara anului trecut, dar si odata cu demiterea, din functia de presedinte al organizatiei judetene a senatorului Ion Vasile – caruia i-a fost un sustinator fidel -, ocazie cu care a si fost marginalizat in cadrul organizatiei social-democrate.

Mihail TUDOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here