blaga predaMai mulţi parlamentari ai PDL au susţinut, ieri, la întâlnirea cu premierul Emil Boc, că partidul nu este condus și că s-au săturat de clişee iar PDL trebuie condus după reguli clare şi transparente.

Nemulţumirea parlamentarilor PDL a fost declanşată de faptul că premierul Emil Boc le-a spus, la începutul şedinţei, că ştie ce are de făcut, doar că mai are nevoie de „nişte piese în puzzle”.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat la un post de televiziune că la întâlnirea parlamentarilor PDL i-a cerut premierului Emil Boc să nu mai spună că dacă pleacă Guvernul Boc ţara nu este guvernată, și a adăugat că nu a solicitat plecarea Guvernului Boc.

„L-am rugat pe primul ministru să nu mai folosească această marotă că România nu trebuie să iasă din stabilitate, că rămâne neguvernabila și toate acestea se întâmplă dacă pleacă domnia sa; l-am rugat să nu mai folosească acest lucru pentru că nu e unicul om care poate soluționa probleme României, că vine alt premier de la partid și chiar i-am spus că schimbarea unor guverne ar aduce mai multă credibilitate, pentru că dacă rămâne un singur Guvern care vine și spune eu știu ce am de făcut și eu ce fac este bine pentru țară, lumea se satură și nu crede; nu i-am spus trebuie să pleci și să vină altcineva, pentru ca nu era cadrul”, a precizat Preda.

Cezar Preda a mai spus că a ridicat problema grevei parlamentare a opoziţiei, arătând că activitatea parlamentară va fi foarte mult îngreunată de protestul opoziţiei.

Deputatul buzoian a mai declarat că există o masă critică în partid care își doreasc schimbarea lui Emil Boc, confirmând astfel discuțiile aprinse între conducerea partidului și parlamentarii PDL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here