PSDAnuntata Alianta de Centru-Dreapta, pusa la punct la inceputul acestei saptamani, de Partidul National Liberal si de Partidul Conservator, ii face pe social-democratii buzoieni sa spere ca, in acest an, P.N.L. Buzau va reveni la ganduri mai bune fata de P.S.D. si ca va denunta intelegerea cu democrat-liberalii de la nivelul Consiliului Judetean.

Presedintele Victor Mocanu a declarat, astazi, ca spera ca alianta judeteana P.D.L.-P.N.L. sa se destrame, iar liberalii sa voteze alaturi de social-democrati, pentru ca proiectele demarate la acest nivel sa fie finalizate, conform promisiunilor sale electorale, dar si in ideea recastigarii, de catre P.S.D., a unui post de vicepresedinte al Consiliului Judetean.

Cu aceeasi ocazie, Victor Mocanu s-a referit si la bugetul pe anul 2011 al institutiei pe care o conduce, buget pe care l-a caracterizat ca fiind unul de austeritate, neîndestulător, cu un deficit de aproximativ 15 milioane lei (venituri de sub 200 milioane si cheltuieli de 215 milioane), care va fi acoperit din fondul de rulment. Aceeasi sursa a mai declarat ca spera ca bugetul Consiliului Judetean sa fie adoptat in forma pe care o va propune plenului, intrucat va fi alcatuit dupa consultari cu primarii judetului, dar si cu liberalii, despre care Mocanu a reiterat ideea ca spera sa redevina aliati ai P.S.D. pe plan judetean.

Mihail TUDOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here