cjClaudiu Carpen, Aurel Stănciuc şi Viorel Mocanu – sunt cei trei consilieri judeţeni care de astăzi şi-au intrat în pâine. Ei au fost propulsaţi de pe lista PD-L fiind pe poziţiile 14, a5 şi 16 la alegerile din iunie anul trecut.

Cei trei noi consilieri judeţeni îi înlocuiesc din demnitatea deţinută până astăzi pe Adrian Brudcea, Ion Burlacu şi Elena Damian care au fost excluşi din partid pentru neimplicare în alegerile dar şi la referendum.

Înlocuirea aleşilor judeţeni a fost făcută cu respectarea tuturor procedurilor : constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatelor celor trei excluşi, propunerea noilor consilieri , votarea şi depunerea jurămintelor de către aceştia în plenul aleşilor judeţeni.

Consilierul PSD Dănuţ Păle nu s-a putut abţine să nu comenteze pe marginea înlocuirii colegilor săi : ” am înţeles că cei trei colegi au fost excluşi pentru că nu s-au implicat în campania electorală. Aş putea să vă spun că dl Burlacu s-a implicat prea mult la Vadu-Paşii” . Răspunsul a venit rapid la Florina Stoian care a precizat că: ” cred că aceste discuţii sunt fără  fond” , replică urmată de cea a lui Raul Florescu tot din partea PD-L : ” nu cred că trebuie să discutăm probleme interne ale unui partid. Trebuie să discutăm strict activitatea noastră în Consiliul Judeţean

Consilierul judeţean Adrian Burducea a ţinut să ia cuvântul: ” este o problemă de partid şi nu doresc să o discutăm aici. Mi-a făcut plăcere să lucrez în CJ şi vă doresc succes în activitatea pe care o desfăşuraţi în sprijinul cetăţenilor

Cei trei consilieri ex-PD-L s-au ridicat şi au părăsit sala de şedinţe locul lor fiind luat de noii aleşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here