Deputatul de Buzău, Eugen Nicolicea a demisionat din grupul UNPR şi a anunţat că va activa în grupul PSD de la Camera Deputaţilor.  ”Subsemnatul Eugen Nicolicea, deputat ales în Colegiul nr. 6 al Circumscripției electorale nr. 10 Buzău, îmi dau demisia din grupul UNPR și voi activa în cadrul grupului PSD”, se arată în informarea transmisă de Eugen Nicolicea Biroului permanent al Camerei Deputaților.

Eugen Nicolicea a fost vicepreşedinte al UNPR şi ministru pentru Relaţia cu Parlamentul în Guvernul Ponta. El a venit de la PSD, după ce a fost exclus din partid de Mircea Geoană şi a candidat la Buzău în 2012, susţinut de PSD.

1 COMENTARIU

  1. Specialistul in slalom juridic, printre jaloanele justitiei noastre, s-a inscris intr-o cursa de coborare directa (slalom urias), a intrat pe rosu riscând siguranta nationala colportata pana acum cu obstinatie de mai marii „miscarii”. Buzoieni sunt nevoiti sa suporte in continuare parlamentari de import, sau exportati de la centru pe la noi, cetateni toleranti, primitori dar slabi intr-ale politicii. Bun venit arogantului de serviciu, care s-a lipit ca marca de scrisoare de functiile importante ale statului. Oameni ca el nici la pensie nu se lasa de acest sport la moda. Pana când?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here