cezar preda nou

Vicepreședintele PDL Cezar Preda, s-a declarat mirat de pasivitatea președintelui Traian Băsescu față de acțiunile premierului Victor Ponta legate de ancheta de la Liceul „Bolintineanu”. „Pentru mine este mult mai important derapajul și violarea justiției românești de către Victor Ponta decât înființarea de funcții în PDL. Ceea ce face Ponta, astăzi, dând ordine Procurorului General și șefului DNA să instrumenteze dosare și să facă anchete, precum și cum să albească dosarul său de plagiat și a celorlalți miniștri este cea mai gravă situație din obligațiile noastre europene. Mă miră, însă, pasivitatea șefului statului și a societății în general față de acest comportament aberant al lui Victor Ponta„, a spus Cezar Preda, citat de Mediafax.
Vicepreședintele democrat-liberal a avut un mesaj și pentru reprezentanții Parchetului și ai poliției, carora le-a cerut „să nu se facă preș în fața intervenției fără precedent a politicului”. 
Foști sau actuali reprezentanți ai PDL, printre care Monica Macovei, Teodor Baconschi, Adrian Papahagi, Ionuț Popescu, Cristian Preda și Sever Voinescu au trimis, marți, o scrisoare președintelui CSM în care cer sesizarea Inspecției Judiciare în legătură cu declarațiile premierului Victor Ponta privind ancheta în cazul de la Liceul „Bolintineanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here